Om os

Viderefører håndværksmæssige traditioner

Fugmann-servicebil i København

Om FUGMANN A/S

FUGMANN er en moderne, velkonsolideret elinstallationsvirksomhed med omkring 120 veluddannede medarbejdere. Vi har gennem mange år været toneangivende blandt hovedstadens elinstallations-virksomheder, og vi er kendt som en kompetent samarbejdspartner inden for el-entreprise, sikring, teknik og service.
Vi rådgiver professionelt, holder hvad vi lover og har naturligvis kapacitet til at løse de opgaver, vi tager på os

Social profil

FUGMANN har en stærk social profil og ser det som en vigtig og nødvendig opgave at videreføre de håndværksmæssige traditioner og tekniske kompetencer, som har været med siden begyndelsen. Derfor har vi igennem tiden uddannet dusinvis af lærlinge, og samarbejder tæt med myndighederne om praktikforløb og jobtræning.

Årligt ansætter vi 5 til 6 elektrikerlærlinge, og mange af de nuværende ansatte er i sin tid uddannet i virksomheden.

Historie

Virksomheden har eksisteret i 60 år, men vores daglige arbejde bygger på mere end 100 års erfaring.
FUGMANNs stifter Vilhelm Fugmann gik nemlig i lære som elektriker helt tilbage i 1915 og var tidligt i karrieren med til at bringe elektricitet til flere store danske provinsbyer.

Efter en lang karriere som elektriker og leder i en stor københavnsk installationsvirksomhed stiftede han virksomheden som 60 årig i 1961, der den dag i dag viderefører de håndværksmæssige kompetencer og traditioner, der fra begyndelsen har været del af virksomhedens værdimæssige DNA.

FUGMANN er fortsat familieejet og drives i dag af tredje generation.