Kompetencer

Viderefører håndværksmæssige traditioner

Elinstallation og entreprise

FUGMANN løser alle typer eltekniske opgaver i mange størrelser. Uanset om der er tale om traditionel elinstallation i 72 boliger i Ahornlunden eller 6.000 kvadratmeter nybygget teknisk kompleksitet på Kirkebjerg Skole, kommer vi med et fuldt arsenal af kompetencer.

De dækker:

 • Traditionel elinstallation
 • Belysning
 • Automation
 • Intelligente bygningsinstallationer
 • Miljøforbedrende og energibesparende installationer
 • Elteknisk bygningsservice
 • Energirenovering og -rådgivning
 • Elsikkerhedstjek og -attester
 • Serviceaftaler
 • Datainstallation, netværk og nødstrømsforsyning
 • Bredbånd, fiber og antenne
 • Sikring mod brand og tyveri
 • Overvågning og adgangskontrol
 • Strategisk samarbejde indenfor vvs, ventilation og køl

Intelligente bygningsinstallationer

FUGMANN er specialiseret i intelligente installationer og certificeret KNX-partner. Det gør os i stand til at designe, levere og servicere tekniske anlæg, der lever op til den enkelte kundes unikke behov.
Vi har udført en lang række større opgaver med integration af forskellige IBI-systemer som KNX, IHC, LON og DALI. Et eksempel er DEMCOs nye domicil, der er opført som lavenergibyggeri med komplet KNX-styring.

Et andet er Kirkebjerg Skole, der ved hjælp af KNX integrerer data fra belysningsanlæg, ventilation og varme samt solafskærmning, brand- og sprinkleranlæg.
På Kirkebjerg Skole samles de mange data i et fælles CTS-anlæg.
Desuden er vi aut. Trend-partner og løser opgaver indenfor både service og installation.

Selv om vi fortrinsvis udfører større entrepriser for kunder, der tæller større offentlige og private bygherrer, indebærer integration af IHC og Bang & Olufsens produkter i private luksusboliger en vigtig niche for FUGMANN, og vi er landets førende på området.

Vedvarende energi og energioptimering

Hos FUGMANN ser vi det som en vigtig opgave at give vore kunder en optimal rådgivning på energiområdet.

Vores erfaring med energioptimering af tekniske installationer viser, at gevinsten som oftest er dobbelt. For det første reducerer energioptimeringen CO2-udledningen, men den giver samtidig en betydelig økonomisk besparelse på energiudgifterne selv ved små investeringer.

Vi har et tæt samarbejde med dygtige virksomheder inden for vand, varme og ventilation, der er specialister i løsninger med vedvarende energikilder. Ud over de vedvarende teknologier er vore samarbejdspartnere naturligvis også stærke på de mere traditionelle vvs- og ventilationsopgaver, og det sikrer vore kunder en optimal rådgivning inden for det samlede tekniske område.

Sikring, brand, tyveri og overvågning

FUGMANN har stor erfaring med sikringsløsninger, der effektivt beskytter værdier, processer og medarbejdere.

Vi installerer og servicerer brand- og tyverisikringsanlæg, anlæg til videoovervågning samt løsninger til adgangskontrol.

Vi er specialiceret i GDPR-skabsløsninger i samarbejde med Montana. FUGMANN har stor erfaring med sikringsløsninger, der effektivt beskytter værdier, processer og medarbejdere.

Vi installerer og servicerer brand- og tyverisikringsanlæg, anlæg til videoovervågning samt løsninger til adgangskontrol.

Netværk og aktivt udstyr

FUGMANN er certificeret i en række netværksprodukter. Vi dimensionerer, etablerer og servicerer it-netværk i alle størrelser og af alle typer.

Vi har stor erfaring med alle typer af kablings- og fiberopgaver og går professionelt til opgaven, uanset om der er tale om en fuldstændig renovering af Rigshospitalets it-netværk eller etablering af netværk og dankortterminaler på Brøndbyøster Apotek.

Vi analyserer, tester og certificerer også it-installationer og afdækker behovene for blandt andet nødstrømsforsyning.
Desuden sælger vi aktivt udstyr som routere, switche og trådløse netværk. Vores samlede kompetencer på it-området, sikrer vore kunder innovative løsninger, der giver komfort, tryghed, datasikkerhed, hurtighed og stabilitet i driften.

Gennem vores samarbejde med ProReact har vi installeret avancerede AV- og informationssystemer på en lang række skoler, plejehjem og bosteder samt i blandt andet indkøbscentret City 2.