Karriere og job

Søger du efter nye udfordringer i elbranchen?

Job & Karriere i FUGMANN

Søger du efter nye udfordringer i elbranchen, så søger vi løbende efter nye medarbejdere.

Leder du efter en stilling som elektriker inden for service, entreprise eller tekniske specialområder som sikring/overvågning og intelligente installationer, er du altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning på info@fugmann.dk.

Ledige stillinger slår vi op på under vores nyheder, samt på Facebook og LinkedIn. Så vil du holde dig opdateret om karrieremuligheder hos os, er det en god idé at give os et like på Facebook eller følge os på LinkedIn.

Elektrikeruddannelse hos FUGMANN

Elektrikeruddannelsen er en spændende uddannelse med rigtig mange muligheder, og hos FUGMANN har vi et rigtig godt uddannelsesmiljø både fagligt og socialt.

Vi tilbyder årligt en læreplads til fire til fem velmotiverede og dygtige unge. Det betyder, at vi altid har cirka 18 elektrikerlærlinge under uddannelse.

Vores lærlinge fordeler sig på specialerne Installationsteknik, Bygningsautomatik samt den kombinerede elektriker- og gymnasiale uddannelse EUX. Skoleophold foregår normalvis på TEC Teknisk Erhvervsskole Center på Frederiksberg, www.tec.dk.

En uddannelse som elektriker i FUGMANN vil give dig gode karrieremuligheder både i vores virksomhed og i branchen som helhed.